Polsat
Re: Polsat
Wszystko wskazuje na to, że Doktor Dolittle ku naszej uciesze zostanie wyemitowany w Polsacie z polskim dubbingiem. Tak sugerują zapowiedzi
Emisja odbędzie się w piątek. Z tego co wiem Polsat emitował ten film w wersji lektorskiej. Wynika z tego, że wymienili taśmy. Z kolei w następny piątek będzie druga część tego filmu zapewne też z dubbingiem 
-
misiek73169
- Pierwsza duża rola
Pewnie to nie była premiera ale warto wspomnieć że dzisiaj na Polsacie została wyemitowana "Lassie" z polskim dubbingiem . Grał tam Peter Dinklage i szczerze mówiąc to myślałem że ten aktor przemówił po polsku po raz pierwszy w X-Menach a okazało się że był dubbingowany dużo wcześniej. Tutaj mówił głosem Mariusza Benoit i można było śmiało zachować ten głos w filmie o mutantach , chociaż Jarosław Boberek tez dobrze zagrał.
-
Kajak94
- Stremowany amator
Jakieś trzy miesiące temu na polsatowskiej Nowej TV (kanał NTC) obejrzałem dwa odcinki Dragon Balla Z Kai (anime dla co nastoletnich co najmniej widzów). I nie byłoby w tym nic szczególnego, gdyby nie to, że leciały w niezagłuszonym japońskim oryginale z polskimi napisami. A już Dragon Ball Super na Polsat Games poleciało zdublowane. Można się spierać, czy taka decyzja Polsatu była dobrowolna, czy wymuszona - ale jeden z bastionów szeptanki zaczął już pękać.