Tytuł oryginalny: Guten Morgen Schatzi
Tytuł polski: Dzień dobry, skarbie
Produkcja: Niemcy
Rok: 2013
Gatunek: komediowy, erotyczny
Reżyseria: Alexander
Scenariusz: Swob, Erika Kapeller
Obsada:
Oscar - Marcin Barysiewicz
Karina - Marta Kure
Bella - Klaudia Nowak
Ernest - Piotr Zolichowski
Bibiana - Edyta Krzywińska
Iza - Angelika Cop
Cesarz Franciszek - Mirosław Barisiewicz
Pierwsze pojawienie się wersji dubbingowanej: Hallo TV
Dzień dobry, skarbie (Guten Morgen Schatzi); 2013
Re: Dzień Dobry Skarbie (Guten Morgen Schatzi) 2013
Cheris, a czy w sieci już jest dostępny jakiś rip z "dubbingiem"? Tak w ogóle to gdzie te twory są nagrywane?
Poszukuję filmów i seriali aktorskich do których polski dubbing powstał na zlecenie Canal+, TVP bądź Wizji Jeden. Poszukuję także taśm 16mm z filmami aktorskimi które otrzymały kinowy dubbing a który nie został nigdzie wydany. Dotyczy to produkcji wyświetlanych w kinach do lat 90.
Jeśli nagranie dubbingu jest na taśmie szpulowej to jestem w stanie przegrać go na DVD. Przegranie nośnika VHS lub taśmy 16mm nie stanowi problemu.
Sam staram się kolekcjonować polskie dubbingi do produkcji aktorskich i w swoich zbiorach mam wiele unikatów które nie są nigdzie dostępne. Z chęcią się wymienię za nagrania których nie mam a które mnie interesują. Proszę o kontakt na mojego maila:
dezerter_poczta@op.pl
Jeśli nagranie dubbingu jest na taśmie szpulowej to jestem w stanie przegrać go na DVD. Przegranie nośnika VHS lub taśmy 16mm nie stanowi problemu.
Sam staram się kolekcjonować polskie dubbingi do produkcji aktorskich i w swoich zbiorach mam wiele unikatów które nie są nigdzie dostępne. Z chęcią się wymienię za nagrania których nie mam a które mnie interesują. Proszę o kontakt na mojego maila:
dezerter_poczta@op.pl
Re: Dzień dobry, skarbie (Guten Morgen Schatzi); 2013
Serial nadal jest emitowany z polskim dubbingiem. Aktorzy zrobili duże postępy (aż ich nie poznałem!), ale montażysta... chyba robi to po pijaku, bo w żaden sposób nawet nie próbuje synchronizować dialogów z obrazem.
W każdym razie tyłówka z obsadą: http://www.iv.pl/images/21496570165063286118.png Pojawia się reżyser i tłumacz.
W każdym razie tyłówka z obsadą: http://www.iv.pl/images/21496570165063286118.png Pojawia się reżyser i tłumacz.

Dziki za linka słyszałem o tym serialu same pozytywne opinie. Muszę go koniecznie zobaczyć.
-
- Stremowany amator
Ja bardziej ubolewam nad tym że Seriale z MARVEL-a nie są dubbingowane . A powinni :/
-
- Pierwszy mikrofon
Nom ;/
Nie ważne kim jesteś. Ważne, że jesteś sobą.