Ogłoszenia parafialne
-
misiek73169
- Pierwsza duża rola
Re: Ogłoszenia parafialne
Z powodu jednego trolla wyłączany jest shoutbox ? Dajcie spokój. Ponawiam pytanie zadane przez galaqxusa. Będzie włączony w tym roku ?
Troll nie miał z tym nic wspólnego. Shoutbox nie jest kompletnie zablokowany, ale jakby to ująć "ograniczony" dla części użytkowników. W swoim czasie Cheris ponownie udostępni SB dla reszty, ale kiedy to się stanie, tego nie wiem.
Poszukuję filmów i seriali aktorskich do których polski dubbing powstał na zlecenie Canal+, TVP bądź Wizji Jeden. Poszukuję także taśm 16mm z filmami aktorskimi które otrzymały kinowy dubbing a który nie został nigdzie wydany. Dotyczy to produkcji wyświetlanych w kinach do lat 90.
Jeśli nagranie dubbingu jest na taśmie szpulowej to jestem w stanie przegrać go na DVD. Przegranie nośnika VHS lub taśmy 16mm nie stanowi problemu.
Sam staram się kolekcjonować polskie dubbingi do produkcji aktorskich i w swoich zbiorach mam wiele unikatów które nie są nigdzie dostępne. Z chęcią się wymienię za nagrania których nie mam a które mnie interesują. Proszę o kontakt na mojego maila:
dezerter_poczta@op.pl
Jeśli nagranie dubbingu jest na taśmie szpulowej to jestem w stanie przegrać go na DVD. Przegranie nośnika VHS lub taśmy 16mm nie stanowi problemu.
Sam staram się kolekcjonować polskie dubbingi do produkcji aktorskich i w swoich zbiorach mam wiele unikatów które nie są nigdzie dostępne. Z chęcią się wymienię za nagrania których nie mam a które mnie interesują. Proszę o kontakt na mojego maila:
dezerter_poczta@op.pl
Jak co roku - sylwester na shoutboxie 

Zapraszamy!

Zapraszamy!
Co w końcu z tym shoutboxem znowu się dzieje?
Został wyłączony na czas nieokreślony, za utrudnienia przepraszamy. Możliwe, że pojawi się coś w jego zastępstwie.
Ale z jakiego powodu wyłączony
Bo trwają na nim ważne rozmowy, a to jest idealne miejsce do ich prowadzenia.
No trudno oby tylko szybko wrócił albo jego odpowiednik dla zwykłych użytkowników
-
misiek73169
- Pierwsza duża rola
A czy te rozmowy nie mogą odbywać się na priv ? Zawsze to musi być kosztem shutboxa ?CherisEnrico pisze:Bo trwają na nim ważne rozmowy
Błędy pojawiające się w ostatnim czasie przy pisaniu postów i prywatnych wiadomości zostały poprawione. Proszę wszystkich w miarę możliwości o sprawdzenie czy wszystko działa prawidłowo. W przypadku gdyby pojawiały się jakieś błędy w korzystaniu z forum proszę o kontakt.