Imperial CinePix
Imperial CinePix
Dział poświęcony kreskówkom oraz serialom dla najmłodszych, dystrybuowanych przez Imperial CinePix.
Hey hey let’s go 喧嘩する
大切な物をprotect my balls
僕が悪いso let’s fighting
Let’s fighting love
Let’s fighting love
大切な物をprotect my balls
僕が悪いso let’s fighting
Let’s fighting love
Let’s fighting love
Re: Imperial CinePix
Jak wytresować smoka 2
WYSTĄPILI:
CZKAWKA GRZEGORZ DROJEWSKI
VALKA DANUTA STENKA
STOICK MIŁOGOST RECZEK
ASTRID JULIA KAMIŃSKA
ERET TOMASZ BŁASIAK
DRAGO SZYMON KUŚMIDER
PYSKACZ GBUR TOMASZ TRACZYŃSKI
SZPADKA JULIA HERTMANOWSKA
MIECZYK SEBASTIAN CYBULSKI
ŚLEDZIK MATEUSZ NARLOCH
SĄCZYSMARK ARTUR PONTEK
W POZOSTAŁYCH ROLACH:
UG JANUSZ WITUCH
TEENY KRZYSZTOF PLUSKOTA
STARKARD KRZYSZTOF PLUSKOTA
WIKING 1 ZBIGNIEW KONOPKA
WIKING 2 KRZYSZTOF PLUSKOTA
WIKING 3 JANUSZ WITUCH
ORAZ
MONIKA AMBROZIAK, AGNIESZKA KUDELSKA
JANUSZ GRZELAK, JERZY DOMINIK
OPRACOWANIE I UDŹWIĘKOWIENIE WERSJI POLSKIEJ:
TŁUMACZENIE ARLETA WALCZAK
DIALOGI POLSKIE JOANNA KURYŁKO
REŻYSERIA JERZY DOMINIK
DŹWIĘK DANIEL GABOR
MONTAŻ MACIEJ BRZEZIŃSKI
TEKST PIOSENKI I KIEROWNICTWO MUZYCZNE MAREK KREJZLER
MIX DELUXE
KIEROWNICTWO PRODUKCJI AGNIESZKA KUDELSKA
STUDIO DUBBINGOWE STUDIO SONICA
WYSTĄPILI:
CZKAWKA GRZEGORZ DROJEWSKI
VALKA DANUTA STENKA
STOICK MIŁOGOST RECZEK
ASTRID JULIA KAMIŃSKA
ERET TOMASZ BŁASIAK
DRAGO SZYMON KUŚMIDER
PYSKACZ GBUR TOMASZ TRACZYŃSKI
SZPADKA JULIA HERTMANOWSKA
MIECZYK SEBASTIAN CYBULSKI
ŚLEDZIK MATEUSZ NARLOCH
SĄCZYSMARK ARTUR PONTEK
W POZOSTAŁYCH ROLACH:
UG JANUSZ WITUCH
TEENY KRZYSZTOF PLUSKOTA
STARKARD KRZYSZTOF PLUSKOTA
WIKING 1 ZBIGNIEW KONOPKA
WIKING 2 KRZYSZTOF PLUSKOTA
WIKING 3 JANUSZ WITUCH
ORAZ
MONIKA AMBROZIAK, AGNIESZKA KUDELSKA
JANUSZ GRZELAK, JERZY DOMINIK
OPRACOWANIE I UDŹWIĘKOWIENIE WERSJI POLSKIEJ:
TŁUMACZENIE ARLETA WALCZAK
DIALOGI POLSKIE JOANNA KURYŁKO
REŻYSERIA JERZY DOMINIK
DŹWIĘK DANIEL GABOR
MONTAŻ MACIEJ BRZEZIŃSKI
TEKST PIOSENKI I KIEROWNICTWO MUZYCZNE MAREK KREJZLER
MIX DELUXE
KIEROWNICTWO PRODUKCJI AGNIESZKA KUDELSKA
STUDIO DUBBINGOWE STUDIO SONICA
Poszukuję filmów i seriali aktorskich do których polski dubbing powstał na zlecenie Canal+, TVP bądź Wizji Jeden. Poszukuję także taśm 16mm z filmami aktorskimi które otrzymały kinowy dubbing a który nie został nigdzie wydany. Dotyczy to produkcji wyświetlanych w kinach do lat 90.
Jeśli nagranie dubbingu jest na taśmie szpulowej to jestem w stanie przegrać go na DVD. Przegranie nośnika VHS lub taśmy 16mm nie stanowi problemu.
Sam staram się kolekcjonować polskie dubbingi do produkcji aktorskich i w swoich zbiorach mam wiele unikatów które nie są nigdzie dostępne. Z chęcią się wymienię za nagrania których nie mam a które mnie interesują. Proszę o kontakt na mojego maila:
dezerter_poczta@op.pl
Jeśli nagranie dubbingu jest na taśmie szpulowej to jestem w stanie przegrać go na DVD. Przegranie nośnika VHS lub taśmy 16mm nie stanowi problemu.
Sam staram się kolekcjonować polskie dubbingi do produkcji aktorskich i w swoich zbiorach mam wiele unikatów które nie są nigdzie dostępne. Z chęcią się wymienię za nagrania których nie mam a które mnie interesują. Proszę o kontakt na mojego maila:
dezerter_poczta@op.pl
Re: Imperial CinePix
Dla formalności. Imperial-Cinepix raczej w tym roku nie zdubbinguje już żadnego filmu aktorskiego dla kin, no chyba, że premiera Nocy w muzeum 3 przesunie się ze stycznia na grudzień. Taką odpowiedź dostałem od osoby zajmującej się PR w I-C.
Poszukuję filmów i seriali aktorskich do których polski dubbing powstał na zlecenie Canal+, TVP bądź Wizji Jeden. Poszukuję także taśm 16mm z filmami aktorskimi które otrzymały kinowy dubbing a który nie został nigdzie wydany. Dotyczy to produkcji wyświetlanych w kinach do lat 90.
dezerter_poczta@op.pl
dezerter_poczta@op.pl