Cartoon Network/Boomerang
Re: Co w 2013? Wasze dubbingowe typy i mokre sny
Stary dubbing pojawił się już na CN, więc to raczej oczywiste. Nie sądzę, że wyemitują aż 65 odcinków, nie mówiąc o dalszych...

-
- Stremowany amator
Re: Cartoon Network/Boomerang
Będą raczej dawać tak po 13 odcinków aż będzie 65, ale co potem będzie, to nie wiem. Pewnie uzupełnią te brakujące 34 odcinki nowym dubbingiem.
Zapraszamy do Polskiego Związku Fanów Animacji Warner Bros. Dołączcie do nas na Facebooku jeszcze dziś! http://www.facebook.com/groups/406336332752024
-
- Pirszo loszka
Albo i nie puszczą wcale. "Animaniach" jako takiej ciągłej fabuły nie posiadają, więc przeciętny widz nawet by nie zauważył.
-
- Stremowany amator
Ty wiesz jak Amerykanie wyczekiwali na ich powrót w styczniu na kanale HUB?
Ten serial jest zbyt dobry by odszedł w zapomnienie. To jedna z najlepszych animacji lat 90-tych. Mam z tym miłe wspomnienia.
Ten serial jest zbyt dobry by odszedł w zapomnienie. To jedna z najlepszych animacji lat 90-tych. Mam z tym miłe wspomnienia.
Zapraszamy do Polskiego Związku Fanów Animacji Warner Bros. Dołączcie do nas na Facebooku jeszcze dziś! http://www.facebook.com/groups/406336332752024
-
- Pirszo loszka
To, że Ty i Amerykanie macie miłe wspomnienia wcale nie znaczy, że kogoś, kto w Boomerangu zajmuje się programami, cokolwiek to będzie obchodziło 

-
- Stremowany amator
Coś mi się wydaje, że w Polsce były prawie wszystkie odcinki Animków. Z tego co wygrzebałem ze znajomym w ramówkach wychodzi na jaw, że od kwietnia 1999 r. byli emitowani Animaniacy w TVP 3 w weekend o 8:05 (Ndz.). Prawdopodobnie to są odcinki 66-98 (jednego brak).
Uwielbiam brać w dupę.
-
- Pierwszy mikrofon
- Kontakt:
Ostatnio zaczęłam nałogowo oglądać ,,zwyczajny Serial'' (swoją droga głosy są dobrane mistrzowsko, Przemysław Stippa jako Benson wymiata po całości) i zaciekawiło mnie dlaczego nie wyemitowano odcinka piątego, serii pierwszej z polskim dubbingiem ,,The Unicorns Have Got To Go''... To samo z odcinkami specjalnymi (poza obiema częściami ,,Zjazdu 9B'' ale to był odcinek otwierający czwartą serię...) takimi jak ,,Terror Tales of the Park (2)'' i ,,The Christmas Special''...
Gdy życie daje Ci cytryny... powiedz, że to żółte pomarańcze i sprzedaj je dwa razy drożej.
-
- Stremowany amator
Terror Tales on the Park, prawdopodobnie na Halloween będzie, The Christmas Special na Boże Narodzenie, a Jednorożce nie poleciały, bo zostały w Polsce zakazane, przez to, że Mordechaj musiał wypić nasienie wyprodukowane z Jednorożców (element seksualny, w tym serialu).
Uwielbiam brać w dupę.
ja kiedyś kiedyś byłem fanem Laboratorium Dextera na Cartoon Network - mistrzowski dubbing. nie mam pojęcia czy jeszcze to puszczają
Też tak mi sie wydaje. Akurat z racji upodobania pociech nagrywałam je namiętnieSam the Turtle pisze:Coś mi się wydaje, że w Polsce były prawie wszystkie odcinki Animków.